Retro Radio

De muziek waar jij mee bent opgegroeid

Retro Radio

Een feest van muzikale herinneringen

Retro Radio

Alléén maar goede muziek

Retro Radio shows

Dromenland

Retro Radio brengt met het programma Dromenland het ultieme programma om aan het einde van een dag te onthaasten. 

Prachtige ballads en romantische songs, alles in een rustig tempo. De beste relaxte muziek aller tijden neemt je mee naar Dromenland en de gehele nacht door. Het programma Dromenland past uitstekend bij het ritme van de nacht. 

Machtig Tachtig


Retro Radio brengt met het programma Machtig Tachtig een rijke variatie aan popmuziek uit de periode 1980 -1989.

De popmuziek in dit decennium was zeer gevarieerd: alles kon, niets was te gek. In dit programma hoor je een selectie van de betere popmuziek en beleef je de muzikale herinneringen. 

RoXY

Retro Radio brengt met het programma RoXY op vrijdag en zaterdagavond vanaf 22:00 uur dance classics, disco, rap, funk en house.  

Club RoXY in Amsterdam stond bekend om zijn steeds wisselende thema's, die verbeeld werden in grote, vaak multimediale, decors, die elke zes weken wisselden. Ook genoot de RoXY bekendheid vanwege zijn zeer willekeurige deurbeleid. 

Retro Top 40

Retro Radio brengt met het programma Retro Top 40 haar eigen hitparade, iedere zaterdag - en zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. 

De Retro Top 40 bestaat uit en selectie van hits uit een Top 40 van een bepaalde datum aangevuld met de nieuwsfeiten van toen. Dit zorgt voor een hoog "Oh Ja!" gehalte. Presentatie Vincent Vermeer. 

After Dinner

Retro Radio brengt met het programma After Dinner elke dag het lekkerste toetje na de maaltijd.

De beste popmuziek tijdens het toetje, het uitbuiken of de afwas. De muziek tijdens After Dinner is altijd net even iets anders, met een kleine twist wink . Vast onderdeel van After Dinner is om 18:30 uur en 19:30 uur de Poplimerick.